Afdrukken

Colombia is een land dat heel veel te bieden heeft als reisbestemming; met haar prairies, bergen, besneeuwde bergtopen, ruige zeeën, uitgestrekte stranden, schattige kleurrijke dorpjes, trendy steden vol cultuur en niet te vergeten de onbegaanbare oerwouden en prachtig woestijnen. In haar veelzijdigheid is het eigenlijk te veel om op te noemen. Om Colombia echt te ontdekken zou je haar eigenlijk zowel van noord naar zuid als van oost naar west moeten bereizen. Uiteraard is daar wel de nodige energie, nieuwsgierigheid en de wens om een nieuwe wereld te ontdekken voor nodig. De cultuur is een mengeling van Afrikaans, European en natuurlijk de oorspronkelijk inwoners de indianen.

Het is eigenlijk onmogelijk om een omvangrijk en divers land als Colombia te beschrijven. Je moet er zijn, haar zien, voelen en proeven en maximaal genieten gedurende een rondreis Colombia, dan zal de reiziger beter begrijpen wat ik probeer te vertellen.

 

Colombia is veilig om te reizen ondanks berichtgeving van alle media

Colombia ooit synoniem met drugs en geweld, is nu een van de veiligste landen in heel Latijns-Amerika maar jammer genoeg heeft nog steeds de stempel als onveilig terwijl er in een heel groot deel van het land veilig is, sommige gebieden zijn nog onveilig maar dat zijn bestemmingen waar een reiziger niet komt. Wat de media echter vergeten is te melden, is het feit dat het land een opmerkelijke ommekeer heeft bereikt en opnieuw opkomt als een wereldleider in industrie, gastvrijheid en maatschappelijk leiderschap

 

De ervaringen van de mensen dat middels een rondreis Colombia hebben bezocht is uitgesproken positief en ontkracht gelukkig alle negatieve publiciteit uit de media. Uiteraard strekt het tot aanbeveling om Colombia te bezoeken in het gezelschap van een erkende gids, Colombia specialist de specialist in Colombia reizen.

In de afgelopen jaren had ik het voorrecht gehad om veel te reizen in Colombia, ik durf tot de lezers te te vertellen dat Colombia prachtig en veilig is en staat te trappelen om bezocht te worden.  Dit alles in een grote mate van veiligheid alom waarin de slechte verhalen gelukkig tot het verleden behoren.

 

Welkome in Colombia het land waar de mensen altijd een glimlach op hun gezicht hebben en trots zijn op wat zij te delen hebben met de rest van de wereld!

Yanet Verwaal

Reizen in Colombia

Capelle aan den IJssel

Yanet Verwaal

Mob +31 (0) 619506002

Tel +31 (0) 107430220

 

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFORMATIE