Afdrukken

Een droomreis naar één van de mooiste rivieren op aarde.....Caño Cristales genoemd door de Colombianen "El Rio mas lindo del mundo"  letterlijk vertaald  "De schattigste Rivier ter Wereld"

De gekleurde rivier Caño Cristales is een natuurlijk wereldwonder in het bezit van Colombia . De rivier wordt ook wel de vloeibare regenboog genoemd omdat de rivier felgekleurd is met vijf kleuren namelijk groen, blauw, geel, rood, zwart; de 5 hoofdkleuren lichten op door de intensiteit van de zonlicht , met name de kleur rood is zeer aanwezig in het alom groene landschap van de jungle eromheen. 

Reizen in Colombia biedt deze tour als 3, 4 of 5 daagse reis met rechtstreekse vluchten uit vliegveld Bogota, Medellin of Cali, Sarpa vliegtuigen van 30 passagiers.

Bogota via Villavicencio is iets goedkoper maar neemt meer reistijd in beslag kostbare tijd dat gemist wordt in je verblijf Serrania de Macarena.

 

*Ter informatie: de beheerders van het Nationaal Park Macarena beslissen per dag en aan de hand van de conditie van het Natuurreservaat welk gedeelte van de Rivier per dag wordt bezocht.

 

Dag 1 Rivier 

 

 

 

Dag 2

 

 

 

 

Dag 3

 

 

 

Dag 4 

 

* (afhankelijk van afgegeven toestemming voor die dag)

 

Inclusief;

 

-      Alle transfers

-      Nationale tickets

-      Verblijf in hotels Macarena

 -     Ontbijten, lunchen en diners gedurende de rondreis,

       op dag 5 ontbijt  (bij 5 daagse rondreis, de activiteiten worden met een extra dag wandelen)

-      Alle vervoer tijdens de rondreis 

-      Het beschreven excursie programma

-      Entreegelden

-      Reisleiding/Engelstalig sprekend gids

 

Exclusief;

 

-      Alle persoonlijke uitgaven

 -     Reis- en annuleringsverzekering

-      Activiteiten niet genoemd in het programma

-      Alle internationale vluchten

-      Belastingen in Macarena

 

Korte beschrijving van de route VIA Villavicencio

Vroeg in de ochtend zullen we Bogotá verlaten. De route van Bogotá naar Villavicencio is op zich zelf al een hele belevenis. De rijkdom van het bergachtige landschap maakt de reis naar Villavicencio zeer aangenaam. Onderweg stoppen we om lekker te ontbijten. Na het ontbijt vertrekken wij richting de luchthaven Vanguardia in Villavicencio. Hier nemen wij een avioneta (klein vliegtuigje) en vliegen we naar de bevolking van Macarena. Macarena is gelegen aan de Rivier Guayabero.

 

De reis van Macarena naar Caños Cristales wordt in drie stappen uitgevoerd, te weten: dertig minuten per boot door de Guayabero Rivier, dertig minuten in 4x4 voertuig en dertig minuten te voet. Deze route herhaalt zich de volgende dagen met steeds de terugkerende weg naar het hotel in Macarena.

 

De wandelingen worden gemaakt door afwisselende paden, langs open stukken oerwoud en soms moeten we langs de rivier lopen. Ook zullen we af en toe moeten zwemmen om bij bijzondere plekjes te komen. Onderweg kunnen er prachtige foto’s worden genomen. De weg door de rotsachtige rivier is makkelijk te lopen.

 

De schitterende kleuren van de onderwaternatuur en de verschillen in dieptes van de rivier kunnen niet beschreven worden. Deze zult u echt zelf gezien moeten hebben. De rivier is niet het gehele jaar te bezoeken, de National Park is voor de toerisme geopend van 1/7 tot 30/11

 

Gezien de ligging, de verschillende klimaatzones en de omstandigheden in Colombia (en tevens de veranderingen van het klimaat wereldwijd) kan het zo zijn dat een van de genoemde gebieden (delen) van de reis niet uitgevoerd kan worden. Een alternatieve route zal u dan worden aangeboden.

 

Dit plan kunt u combineren met een bezoek aan de historische en gezellige stad Cartagena, het Natuurreservaat Parque Tairona, Guajira of andere bestemming in Colombia.

 

Wij stellen graag een passende reis voor u samen.

Voor meer informatie en advies over groepsreizen, privé rondreis, senioren rondreis, ouderen reizen, zakenreizen, vogel spotten reizen, fotografie rondreizen, lustrumreizen, bruidsreizen, kunt u zich vrijblijvend wenden tot Yanet,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een passende reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen in Colombia.

 

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

 

 VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!