random14.jpg

Het Colombiaanse toerisme probeert zich al tijden op te werken tot de status die het verdient, maar gezien de slechte propaganda gaat dat helaas gepaard met de nodige moeite. Toch weten de Colombianen dat ze op zowel cultureel gebied als wat natuurschoon betreft, de wereld veel te bieden hebben. Op veel vlakken is het letterlijk en figuurlijk qua toerisme nog onontgonnen gebied.

 

De Spanjaarden en Portugezen waren de eersten die deze prachtige wereld hebben ontdekt. Het uitbundige natuurschoon hield hen in haar  grip. De Colombianen zelf zijn van nature ook ontdekkingsreizigers en gaandeweg hebben ze hun land en al haar rijkdommen ontdekt. Dit willen zij nu graag aan de rest van de wereld tonen.

 

De Colombiaanse overheid heeft zich tot doel gesteld speciale gidsen op te leiden. Gediplomeerde gidsen, die de bezoekers bekwaam weten rond te leiden op alle ongelooflijke mooie en bekoorlijke plekken gedurende een rondreis Colombia. Plekken waar de reiziger duizenden onverwachte dingen kan verwachten.

 

Ik heb het geluk in Colombia te zijn geboren, dus behoor tot dit overwegend Mesties ras van goede en hardwerkende mensen, welke allemaal een eerlijke ontwikkeling wensen van hun vaderland. Een land dat te vaak gebukt is gegaan door zoveel onrechtvaardigheid.

 

Colombia is een land dat heel veel te bieden heeft voor het toerisme; met haar prairies, oerwoud, bergen, stranden en zelfs woestijnen. In haar veelzijdigheid is het eigenlijk te veel om op te noemen. Om Colombia echt te ontdekken zou u haar eigenlijk zowel van noord naar zuid als van oost naar west moeten bereizen. Uiteraard is daar wel de nodige energie, nieuwsgierigheid en de wens om een nieuwe wereld te ontdekken voor nodig.

 

In de afgelopen jaren had ik het voorrecht om in het gezelschap van mijn man en vrienden door mijn geboorteland Colombia te reizen. Tijdens onze rondreizen zijn we begeleid door bekwame gidsen en op plekken geweest, die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Om deze reden en gezien het feit dat alles fenomeel is verlopen, dat ik mij tot de lezers durf te wenden om te vertellen dat Colombia prachtig en veilig is en staat te trappelen om bezocht te worden.  Dit alles in een grote mate van veiligheid alom waarin de slechte verhalen gelukkig tot het verleden behoren.

 

Het is eigenlijk onmogelijk om een omvangrijk en divers land als Colombia te beschrijven. U moet er zijn, haar zien, voelen en proeven en maximaal genieten gedurende een rondreis Colombia, dan zal de reiziger beter begrijpen wat ik probeer te vertellen.

 

De ervaringen van de mensen middels een rondreis Colombia hebben bezocht is uitgesproken positief en ontkracht gelukkig alle negatieve publiciteit uit de media. Uiteraard strekt het tot aanbeveling om Colombia te bezoeken in het gezelschap van een erkende gids. Een gids die zich er in heeft gespecialiseerd om U tijdens uw rondreis te begeleiden langs al die mooie plekken die Colombia te bieden heeft en al haar aantrekkelijke facetten voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.

 

RaquiraDe geografie van Colombia is zeer divers: van zeer koude tot tropische gebieden. Werkelijk een paradijs op aarde die ik graag met de wereldreiziger zou willen delen!

 

Praktische informatie voor een rondreis Colombia

Colombia bevindt zich op ca. 10 uur vliegen van Amsterdam - KLM vliegt sinds 2015 naar Colombia – de voertaal is Spaans – de nationale munt is de Colombiaanse peso.

Voor meer informatie over groepsreizen, rondreis, privé rondreis, senioren rondreis naar Colombia, kunt u zich vrijblijvend wenden tot Colombia reisbureau:

Reizen in Colombia

Capelle aan den IJssel

Yanet Verwaal

Mob +31 (0) 619506002

Tel +31 (0) 107430220

VRAAG VRIJBLIJVENDE INFORMATIE