random09.jpg

Colombia is gekozen door Forbes tijdschrift  als "Cool" vakantieland volgens Forbes is Colombia een populair reis bestemming maar “niet gebruikelijk”

Met name Medellin de “City of the Eternal Spring” zo genoemd vanwege het gematigde klimaat, is op weg naar een toeristische trekpleister en trendy stad te worden voor goed eten, top bars, en natuurlijk koffie van wereldklasse.

Maar ook en naar aanleiding van onze reizen en onvergetelijke ervaringen in Colombia kunnen we een aantal prachtige individuele rondreizen aan u aanbevelen. Deze reizen bieden u een uitgekiende combinatie van de overweldigende natuurschoon in Colombia met haar kleurenspektakel in de vorm van bijvoorbeeld rivieren.

 

Denk aan een van de mooiste rivier van de wereld Caño Cristalen, de witte besneeuwde  bergtoppen van Santa Marta. De Nationale Parken; NNP de los Nevados ,Tayrona, Isla Gorgona en daar tegenover de ruige, roodgekleurde omgeving van GuajiraDesierto de Tatacoa met zijn bizar gevormde landschap waar u het gevoel krijgt in een andere wereld terecht te  zijn gekomen.  De onbeschrijfelijke  sterrenhemel in de Amazone rivier, de mysterieuze omgeving van de Cerros Mevecure, en zo zijn er nog veel meer plekken die wij kunnen aanbevelen.


 

De Magie van Colombia; een geweldige natuur, witte stranden, romantische koloniale steden en de vrolijkste mensen ter wereld. 

IniridaEen paradijs op aarde, wij Reizen in Colombia nemen u mee naar Colombia, het beste bewaarde geheim van Zuid-Amerika.

 

REIS SPECIALIST VOOR ADVIES RONDREIZEN COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk reisadvies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reisadviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u uw droomreis maken.

Voor informatie en advies over; rondreizen, individuele rondreis, ouderen rondreizen, groepsreizen, senioren rondreizen, fotografie rondreizen, vogelspotters reizen, lustrumreizen, zakenreizen, rootsreizen, wereldreizigers kunnen zich vrijblijvend wenden voor een reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen Colombia.

Wilt u meer weten? neemt contact op met de specialist van Reizen in Colombia, uw adviseur;

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel +31 (0) 10 7430220

 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!