random06.jpg

Uw specialist

- Ontdek alles wat geweldig is aan een rondreis Colombia...

- Vraag advies voor de beste rondreis ideeën aan de Colombia specialist voor ouderen

colombia specialist

Van Rondreis naar Droomreis

Hi, Ik ben Yanet, het gezicht achter Reizen in Colombia!
Je vraagt je af waarom ik mij de titel specialist Reizen in Colombia durf te geven, jazeker, de specialist in de Colombiaanse toerisme en nog zal je je afvragen …..wat is mijn inspiratie om andere mensen uit te nodigen om naar mijn land te gaan.
Feit is dat ik daar geboren ben in de “stad van de eeuwige lente, Medellin” en mij nooit realiseerde dat ik de privilege heb gehad om geboren te zijn in een van de mooiste landen van de planeet, met haar prachtige natuur, fijne klimaten, gevarieerde flora en fauna, mooie omgevingen, verschillende culturen, interessante geschiedenis en haar vriendelijk en openhartige bevolking.
Ik ging daar weg toen ik nog heel jong was, de tijd verstreek en na vele reizen op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde in verschillende delen van de wereld ontdekte ik dat ik mijn eigen roots nog niet kende.
Ik besloot te reizen naar Colombia en voelde opnieuw de smaak, de kleuren en de wonderen van mijn prachtige land, na mijn eerste reis zijn er meer en meer reizen geweest want ik wilde heel Colombia zien en daar heb je echt veel tijd voor nodig want het is een groot land om te bereizen, ik mag zeggen dat ik veel heb gezien maar nog niet alles, ik wil meer ontdekken om bijzondere reizen te kunnen aanbieden aan onze klanten.
Ik wil mijn geboorteland promoten en vakantie liefhebbers uitnodigen mee te gaan om te genieten van alle schatten die Colombia te bieden heeft, desnoods reis ik als deskundige gids met je mee.
Ik ben de reis specialist Colombia voor alle reizigers die mijn land willen bezoeken, mijn vaardigheden zijn; kennis in de geografie van Colombia, de infrastructuur, bezienswaardigheden, cultuur, vinden van interessante plaatsen nog niet door de toeristenmassa ontdekt, perfecte beheersing van mijn Spaanse taal en vooral een netwerk van gidsen en specialisten in Colombia ter beschikking om je een onvergetelijk reis in Colombia te verzorgen.
Ik leefde in een plek op aarde waar de engeltjes op vakantie komen !!!
Ik hoop je enthousiast te hebben gemaakt voor een rondreis in Colombia.
Yanet Verwaal