random09.jpg

KAYAKKEN IN HET ONONTDEKTE NOORDEN VAN CHOCO VOL MAAGDELIJK EN ONGEREPTE NATUUR MET WITTE STRANDEN EN KRISTALHELDER JUNGLE-RIVIERTJES

 

In Choco vinden wij de 2de oerwoud van Colombia aan de stille Oceaan deze wordt beschouwd als de meest Biodiverse gebied van de planeet, het is een van de belangrijkste natuurreservaat van Zuid Amerika en wordt aangemerkt als erfgoed van Colombia en van de Wereld.

 

Wij Kajakken langs de Arusí, Coqui en Utria baaien, de laatste is uitgeroepen tot Nationaal Park.

 

De kust is rotsachtig, samengesteld uit koraalriffen waarop het bos van de Andes Baudo de stranden bereikt vanuit zee. 

 

Een van de hoogste biodiversiteit in de wereld met honderden endemische soorten, naar schatting zijn er ongeveer 35.000 soorten planten, 125 soorten zoogdieren, 400 soorten vogels en 1.000 soorten reptielen, dat alleen in het regenwoud en zonder het mariene ecosysteem.

 

Naast de wilde dieren, soorten planten, vogels en tropsiche regenwouden bestaat het nationaal park uit twee koraalriffenformaties dat enige in hun soort zijn.

 

Deze koraalformaties aan de Pacific kust van Colombia zijn uitgeroepen tot beschermende gebieden van Zuid Amerika. Ze heten de Riscal de Chola en Riscal van Playa Blanca.

 

Voor de mensen die niet willen kajakken hebben wij andere activiteiten, duiken, snorkelen, vissen, Strand- oerwoud wandelingen.

 

Vraagt naar de vertrek mogelijkheden, deze reizen worden vaak geoorganiseerd met Colombiaanse reisgezelschaap, ook mogelijk als groepsreizen, privé rondreis, senioren rondreis, individuele rondreizen, lustrumreizen.

 

Gezien de ligging, de klimaatzones en de omstandigheden in Colombia en tevens de veranderingen van klimaat wereldwijd kan het zo zijn, dat een van de genoemde gebieden (delen) van de reis niet uitgevoerd kan worden. Een alternatieve route zal dan worden aangeboden.

REIS CONSULTANT VOOR ADVIES RONDREIS COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten dat onder het genoot van een bakje Colombiaan koffie, wijntje, biertje, wat u maar wenst, dit kan bij ons, bij u thuis of elders.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reis adviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u een droomreis verzorgen.

Voor meer informatie en advies over groepsreizen, privé rondreis, senioren rondreis, ouderen reizen, zakenreizen, vogel spotten reizen, fotografie rondreizen, lustrumreizen, huwelijksreizen, individuele rondreizen, kunt u zich vrijblijvend wenden tot Yanet; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een passende reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen in Colombia.

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

 

NB: Dit plan kunt u combineren met een bezoek aan de historische en gezellige stad Cartagena, het Natuurreservaat Parque Tairona, Guajira of andere bestemming in Colombia. 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!