foto04.jpg

Actieve avontuurlijke vakantie in Colombia beleef je met ons in de Cerros de Mavecure, de overblijfselen van de oudste berggebied van Latijns Amerika, de activiteiten die beoefend kunnen worden gedurende deze reis zijn o.a. vogels spotten, fotografie, vissen, zwemmen, genieten van deze magische omgeving.

Afhankelijk van het seizoen slapen wij bij de Indianen gemeenschappen of op de rivierstranden in tenten.

De heuvels van Mavecure zijn gelegen in het departement Guainia op drie uur rijden van Puerto Inirida op de grens met Venezuela en Brazilië. De temperatuur varieert tussen de 27 en 28 graden Celsius. Drie enorme rotsen 250 meter genaamd Mavecure, Mono en Pajarito dienen als uitkijkpost van het indrukwekkende Guainia oerwoud. Vanuit deze rotsen zie je uitgestrekte jungle die bewoond wordt door de Puinaves Indianen.

 

Om deze bestemming te bereiken wordt genavigeerd over de rivieren Inirida, Guaviare Orinoco en Atabapo

"La Estrella Fuvial del Sur"

Onderweg bezoeken wij een aantal indianen gemeenschappen o.a. de Puinave van El Remanso.

 

Hoogte 350 M

 

Temperatuur  C 25 – 35

 

Duur  5 dagen

 

REIS SPECIALIST VOOR ADVIES RONDREIS COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk reisadvies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reisadviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u een droomreis verzorgen.

Voor advies over individuele rondreis, ouderen rondreizen, groepsreizen, senioren rondreizen, fotografie rondreizen, vogelspotters reizen, lustrumreizen, zakenreizen, rootsreizen, wereldreizigers kunnen zich vrijblijvend wenden voor een reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen Colombia.

Wilt u meer weten? neemt contact op met de reisadviseur de specialist van Reizen in Colombia;

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel +31 (0) 10 7430220

 

VRAAG VERBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!