foto02.jpg

Uw specialist

- Ontdek alles wat geweldig is aan een rondreis Colombia...

- Vraag advies voor de beste rondreis ideeën aan de Colombia specialist voor ouderen

colombia specialist

Van Rondreis naar Droomreis

 

ColombianitaAls Colombia specialist hebben wij de expertise in huis om een passende reis met u samen te stellen. Het belangrijkste is dat, in overleg met u, de juiste bestemmingen worden gekozen zodat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt, mede dankzij Reizen in Colombia.

Maatwerk is ons hoofddoel ! Vertel ons al uw wensen en we zullen alles in het werk stellen om dat te realiseren. Onze eigen reiservaringen in Colombia zijn inmiddels ontelbaar en als geboren en getogen Colombiaan kan ik jullie dit spannende land met haar vriendelijke en vrolijke mensen van harte aanbevelen.

 

Van eenvoudig tot zeer luxe, van simpel tot zeer gewaagd, van gewoon tot zeer exclusief, wij kunnen veel voor u doen. U vraagt het, u stelt het voor, en wij zullen alles in het werk stellen om uw maatwerk reis zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

 

Voor luxe reizen, familiereizen, huwelijksreizen, zakenreizen, fotografie reizen, vogels spotten reizen, lustrumreizen, rootsreizen, ouderen rondreizen, rivieren vissersreizen, zee vissersreizen, twijfelt niet en neemt contact met mij op! De specialist in Colombia, uw adviseur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ter info: Als u met ons reist is van belang te weten dat onze prijzen inclusief excursies gelden, daar waar onze concurrenten het woord "optioneel" gebruiken en u achteraf rekening op rekening krijgt gedurende u vakantie,

 

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!