random10.jpg

Uw specialist

- Ontdek alles wat geweldig is aan een rondreis Colombia...

- Vraag advies voor de beste rondreis ideeën aan de Colombia specialist voor ouderen

colombia specialist

Van Rondreis naar Droomreis

De perfecte ouderen – senioren rondreis, een rustige en afwisselend programma om ontspannend door Colombia te reizen zonder stress echt een aanrader voor levensgenieters en gepassioneerde reisliefhebbers.

Gedurende 19 dagen rondreis ontdekt vele mooi plekken in Colombia; bezoek de hoofdstad Bogota, laat je verrassen door prachtige dorpjes in Tunja en Santander del Sur, bewonderd de historische havenstad Cartagena en geniet de van de prachtige Caribisch gebied.

 

Is deze reis niet wat u zoekt? Vanzelfsprekend zijn onze reizen geheel op maat samen te stellen.

 

Dag 1 Vlucht Nederland (eventueel Brussel)– Bogota - Aankomst Bogota, overnachting in Candelaria, Bogota.

 

Dag 2 Na het ontbijt maken we een rondleiding door de meest belangrijke locaties in de stad, het historische centrum, La Candelaria en Plaza Bolivar. Voor cultuur liefhebbers het Goud Museum en het Botero Museum zijn een must, met de kabelbaan naar het religieuze bedevaartsoord Cerro Montserrate om te gaan genieten van een prachtig uitzicht over de hoofdstad van Colombia, overnachting in Bogota.

 

Dag 3 Vandaag gaan jullie naar Zipaquira om de Zout Kathedraal te bezoeken, onderweg een stop in de ambachtelijke dorpje Raquira en de Guatavita lagune. Wij rijden verder naar de schitterend koloniaal Villa de Leyva (gesticht in het jaar 1572) deze stadje is uitgeroepen tot Nationale monument van Colombia, overnachting in Villa de Leyva.

 

Dag 4 City tour Villa de Leyva, de eeuwenoude dorpje met alleen maar witte huizen heeft een geweldige charme, bezoek aan een fossiel van een dinosaurus dat in 1977 is gevonden, om precies te zijn een Pliosaurus met een lengte van 7.04 MT, zonder start, een en geschatte leeftijd van 112 miljoen jaar, echt een bezoek waard. Verder in de middag is het heerlijk om door het dorp te struinen en te genieten van de gezellig dorpssfeer.

 

Dag 5 Transfer naar Tunja, in Paipa bezoek aan de Laguna la Tota, museum de Suamox. 

 

Dag 6 City Tour in de stad Tunja, vervolgens rijden jullie richting de stadje Socorro, waar we een bezoek zullen brengen aan het Museo Casa de La Cultura. Verblijf in de omgeving van Socorro. 

 

Dag 7 Vandaag brengen wij een bezoek aan Barichara uitgeroepen tot de mooiste dorpje van Colombia. We maken een wandeling langs de caminos reales.

 

Dag 8 Deze dag doen wij de watervallen van Juan Curi en maken een wandeling in het Park Gallineral.

 

Dag 9 Vandaag bezoeken wij het Nationale Park Chicamocha (PANACHI), een hoogstand technisch kunstwerk in Colombia. Overnachting in Bucarmanga.

 

Dag 10 Wij vliegen van Bucaramanga richting Santa Marta, wij verblijven voor een nacht in de gezellige stad van Santa Marta. 

 

Dag 11 Dag vrij in Santa Marta, een van de oudste steden van Colombia, het centrum is zeer sfeervol met koloniale gekleurde huizen en een schitterende Catedral.

 

Dag 12 Vertrek naar Parque National Tayrona wij verblijven in Playa Arrecifes, vrij om te genieten van de schitterend natuur langs de kust.

 

Dag 13 Vandaag een wandeling in Nationale Natuur Parque Tayrona.

 

Dag 14  In de ochtend vertrek naar de oude Spaanse vestiging stad Cartagena, vrije middag in Cartagena, maakt een wandeling in deze levendig openluchtmuseum, gesticht in 1533 en sinds 1984 op de UNESCO Wereld erfgoedlijst.

 

Dag 15 in de morgen City tour; vrije middag om verder te genieten van deze geweldige stad.

 

Dag 16 Vandaag varen wij naar Islas de el Rosario enkel 2 uur van Cartagena vandaan, vandaag is een dag vol zon, zee, strand en heel veel natuur.

 

Dag 17 Vrij in Islas del Rosario.

 

Dag 18 Terug naar Cartagena, vrije middag om bij te komen van deze magisch rondreis.

 

Dag 19 Vertrekt Cartagena – Bogota – Nederland.

 

Dag 20 Aankomst in Nederland.

 

REIS SPECIALIST VOOR ADVIES RONDREIS COLOMBIA

Voor luxe reizen, familiereizen, huwelijksreizen, zakenreizen, fotografie reizen, vogelspotters reizen, lustrumreizen, rootsreizen, ouderen rondreizen, rivieren vissersreizen, zee vissersreizen, twijfelt niet en neemt contact met mij op! De specialist in Colombia, uw adviseur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ter info: Als u met ons reist is van belang te weten dat onze prijzen inclusief excursies gelden, daar waar onze concurrenten het woord "optioneel" gebruiken en u achteraf rekening op rekening krijgt.

 

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!