random07.jpg

Uw specialist

- Ontdek alles wat geweldig is aan een rondreis Colombia...

- Vraag advies voor de beste rondreis ideeën aan de Colombia specialist voor ouderen

colombia specialist

Van Rondreis naar Droomreis

Reist u zakelijk naar Colombia, wilt u een groepsreis organiseren voor uw onderneming of hebt u specialistisch advies nodig over een zakenreis naar Colombia? Dan bent u bij Reizen in Colombia aan het juiste adres.

Alle zorgen nemen wij uit handen; het boeken van de juiste accommodaties met gewenste voorzieningen, plannen van uw zakelijk afspraken, bespreken van restaurants met uw relaties en niet te vergeten zorgen voor af en toe wat afleiding buiten uw werk en gedurende uw verblijf in Colombia.

Wij hebben Engelstalige gidsen die u door heel Colombia kunnen gidsen tijdens uw zakenreis, indien gewenst is mogelijk om een Nederlands/Spaanse vertaler (native) in te zetten gedurende uw verblijf in Colombia, ik uw reisadviseur begeleid u graag in mijn geboorte land Colombia.

Is het doel van uw zakenreis gericht op het netwerken en de cultuur leren kennen?

Soms is een belangrijk motief om op zakenreis te gaan om te netwerken en om de andere cultuur te leren kennen. De zakelijke belangen spelen nu een secundaire rol; eerst creëer u een wederzijdse welwillendheid door uw interesse te tonen in de cultuur en de mensen met wie u zaken wilt doen in de toekomst. 

Het is een goede voorbereiding om iets over de cultuur te kennen en misschien wat in de taal te zeggen, wij ondersteunen u graag met deze zo belangrijke onderwerpen, u kunt bij ons spreekvaardigheid Spaans cursussen volgen voor u vertrekt naar Colombia.

Wanneer u nog vragen hebt, kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!