foto05.jpg

Bent u op zoek naar een rondreis door Colombia? Reizen in Colombia biedt u de mogelijkheid om uit een aantal samengestelde rondreizen te kiezen om het beste van Colombia te beleven, waarbij cultuur, natuur en avontuur aan de orde komen. Wij werken met professionale gidsen met veel ervaring en kennis van het gebied, zij brengen u naar plekken die u normaal gesproken niet zelf zou bezoeken.

 

De volgende reisroutes kunnen wij u alvast voorstellen, natuurlijk bestaat de mogelijk om zelf uw reis samen te stellen.

 

Rondreis Colombia - 3 weken - de Parel in Zuid Amerika

 

Bogotá, waar de belangrijkste attracties worden bezocht. In het bijzonder de bekende Museo de Oro, Monserrate en Villa de Leiva.
Santander del  Sur, met haar imposante National Park Chicamocha, de zo bekende Parque Gallineral en de gezellige stad San Gil.
Santa Marta, aan de Atlantische Oceaan met haar fantastische natuur en niet te vergeten national parque Tayrona en meer van die geweldige plaatsen in Colombia.

 

Rondreis Colombia - 3 weken - Wereldstad Bogota en de Caribbean

 

Bogotá stadstour is hierbij een absolute must. Een onvergetelijke ervaring in deze zo moderne stad. Niet veel verwijderd van de stad vindt u uitgestrekte vlaktes, de andes gebergten en de ongelooflijke natuurgebieden.

Een wandeling naar Pueblito Chairama in Santa Marta is een geweldige ervaring waar u kennis kan maken met de inheemse gemeenschap en niet te vergeten een van onze top bestemmingen La Guajira met haar nog ongerepte natuur.

 

Rondreis Colombia - 21 dagen - Los Andes en het Zuiden van Colombia

Met deze reis geniet u zowel van de ongelooflijke Andesgebergten met haar natuurschoon, als van de beruchte plaatsen aan de Pacific kust, denk aan Bahia Malaga die in de maanden juli tot oktober bezocht wordt door Walvissen. Tevens brengt u met deze reis een bezoek aan het natuurreservaat Rio Claro een waar avontuur!, maakt  ook kennis met de geweldige stad Medellin "De stad van de eeuwige lente". Daarnaast mag niet vergeten worden een bezoek aan de unieke gebied van de Eje Cafetero.

  

Rondreis Colombia - 21 dagen - Natuur en Cultuur

 

Voor de natuurliefhebber mag deze fantastisch reis niet ontbreken. Hier mag u de mooiste rivier van de wereld, Caño Cristales met haar uitzonderlijke plantengroei aanschouwen. De ongerepte natuur van de Amazone regenwoud mag in deze reis niet ontbreken, de beroemde San Agustin en haar verleden en tevens de Tatacoa Woestijn.

 

 

Wilt u meer informatie met betrekking tot de bovenstaande reizen? U kunt zich vrijblijvend wenden tot uw Colombia reisbureau,

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

0619505002

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!