random14.jpg

 

Salsa liefhebbers opgelet onze thema Reis van December 2018 

Sensationele Thema Rondreis Colombia - Kerst en Nieuwjaar in Cali stad van de Salsa

 

Beleef de prestigieuze Feria de Cali Colombia - SALSA en nog meer ...

 

Dag 1 Op de eerste dag zult u worden ontvangen door de gids op het vliegveld El Dorado, transfer naar het hotel in het centrum van de stad, na ontvangst in het hotel, wordt u uitgenodigd om te gaan genieten van een heerlijke cocktail.

 

Dag 2 Tour door het historische centrum La Candelaria. Hier vandaan wandelen we richting Plaza de Bolivar en brengen we een bezoek aan La Catedral Primada de Bogotá en natuurlijk het goud museum. Met een kabelbaan gaan we naar de Cerro Monserrate, gelegen op 3150 meter hoogte, waar we een fantastisch uitzicht over de stad hebben. Rest van de dag vrij te besteden.

 

22 december

Dag 3 Na het ontbijt brengen wij een bezoek aan La Laguna de Guatavita, een zeer bijzondere plek, een heilige lagune voor de Muisca-stam, de smaragdgroene lagune ligt op 3.050 meter in een prachtige omgeving van de Andes gebied, niet ver van de stad Bogotá, hierna gaan wij de Kathedraal van Zipaquira bezichtigen (Zout Kathedraal), terug naar Bogotá.

 

Dag 4 Transfer luchthaven voor onze vlucht Bogotá - Cali met ontvangst door de gids op de luchthaven; wij brengen een bezoek aan Dapa, in de omgeving van Cali, hier gaan wij genieten van een heerlijke lunch in de Natuur Reservaat “Corazones Verdes”, terug naar Cali, checken in, rest van de dag vrij te besteden.

 

Dag 5 Ontbijt, wij beginnen met een culturele ochtend tijdens onze stadstour - Cali is bekend in Zuid Amerika als de stad van de salsa dansen, daarom in de middag gaan wij 2 uur op Salsa lessen, deze worden gegeven door professionele Salsa dansers, in de avond gaan wij genieten typisch Colombiaanse kerstdiner.

 

Dag 6: Ontbijt, de dag begint fit met nog 2 uur Salsa lessen, transfer naar de SALSODROMO, waar wij de spetterende openingsceremonie mee maken van een van de belangrijkste Salsa festivals van Zuid Amerika LA FERIA DE CALI.

 

Dag 7 In de omgeving van Cali gaan wij de tour de Haciendas doen, tijdens deze rit  krijgen wij te zien de imposante Haciendas  “Paradise en Piedechinche”, hierna gaan wij op bezoek bij Salsa verzamelaars, een onvergetelijke ervaring voor Salsa liefhebbers; in de avond een city tour per Chiva (typisch Colombiaanse kleurrijke bus) om de December “Alumbrados” (kerstverlichting) te bewonderen.

 

Dag 8: Ontbijt, vandaag gaan wij naar het natuurreservaat en het meer Calima Yotoco, in de middag terug naar Cali en in de avond bezoeken wij de salsa show (El Mulato – Salsa School Latino) deze Salsa school staat bekend omdat veel Salsa Kampioenen van Colombia en Zuid Amerika hier zijn opgeleid.

 

28 december

Dag 9: Ontbijt, vroeg in de morgen rijden wij naar het Ecopark Pance rivier, rest van de dag vrij te besteden.

’s Avonds hebben wij een typische “Valle Caucana” diner, en vanavond staat in het programma de salsa tour; wij brengen onder andere een bezoek aan Parque Alameda (Habanero) en Zaperoco (consumpties zijn niet inclusief)

 

Dag 10 Ontbijt, het volgt een transfer naar de koffieregio de Eje Cafetero; bezoek aan Recuca, een koffie-finca waar wij  het proces van koffie maken leren kennen, na de lunch, brengen wij een bezoek aan de natuurlijke botanische tuin Calarca; verblijf in een prachtige finca, (boerderij) waar wij van deze zo bijzondere omgeving nog lang kunnen genieten.

 

30 december

Dag 11 Ontbijt, vandaag brengen wij een bezoek aan het National Parque del Cafe, na de middag terug naar de Finca, diner.

 

Dag 12 Ontbijt, in de morgen geniet nog van de faciliteiten van de boerderij, in de middag volgt een transfer naar “finca/hotel” El Bosque, viering van het Nieuw Jaar speciale diner/muziek.

 

Dag 13 Ontbijt; een goed begin van het NIEUW JAAR want vandaag staat onze programma in het teken van natuur en rust wij rijden naar typisch Quimbaya dorp voor het raften op de rivier la Vieja (ca. 5 uur langzaam varen) wij genieten de mooie natuur onderweg nemen wij een gezellig lunch, terug naar de Finca, diner.

 

Dag 14 ontbijt, Transfer luchthaven Pereira voor de vlucht Pereira – Bogotá, transfer naar de hotel, rest van de dag vrij te besteden.

 

Dag 15: Ontbijt,  transfer naar de luchthaven El Dorado , Bogotá voor de terug vlucht naar Nederland.

 

 14 nachten : 

  • 04 nachten in Bogotá
  • 06 nachten in Cali
  • 02 nachten in la Hacienda
  • 02 nachten in la Finca 

 

 

15 dagen professionele gids ( Engelstalige )

 

Exclusief

 

Alle persoonlijke uitgaven
Reis- en annuleringsverzekering
Activiteiten, welke niet  genoemd zijn in het programma
Alle Internationale vluchten e/o nationale vluchten
Niet genoemde lunches en diners

 

Let op : Aankomst in Nederland 4 januari 2019, langer van Colombia genieten mag natuurlijk ook....

 

Minimum aantal deelnemers 6 personen max 16 - Ook als reis op maat te boeken voor SALSA CLUBS- SALSA SCHOLEN

 

De international vliegtickets moet je tijdig kopen.

  

LET  VOL IS  VOL!!!!

REIS CONSULTANT VOOR ADVIES RONDREIS COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten dat onder het genoot van een bakje Colombiaan koffie, wijntje, biertje, wat u maar wenst, dit kan bij ons, bij u thuis of elders.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reis adviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u een droomreis verzorgen.

Voor meer informatie en advies over groepsreizen, privé rondreis, senioren rondreis, ouderen reizen, zakenreizen, vogel spotten reizen, fotografie rondreizen, lustrumreizen, bruidsreizen, kunt u zich vrijblijvend wenden voor een passende reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen in Colombia.

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

 

 VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!