random11.jpg

 

 

BogotaVoor liefhebbers van natuur, cultuur en trendy steden bieden wij aan onze prachtige 21 dagen rondreis Colombia

Dag 1 Op de eerste dag zult u worden ontvangen door de gids op het vliegveld El Dorado. Er is een transfer naar het hotel in het centrum van de stad na ontvangst in het hotel, wordt u uitgenodigd om te gaan genieten van een heerlijk cocktail.

 

Dag 2 Tour door het historische centrum La Candelaria, een wijk in Bogotá. We wandelen richting Plaza de Bolivar en brengen tevens een bezoek aan La Catedral Primada de Bogotá. In de middag is er een bezoek aan El Museo de Oro. Dit museum is uniek in haar klasse en mag absoluut niet worden overgeslagen. Vervolgens gaan we met een kabelbaan naar de Cerro Monserrate, gelegen op 3150 meter hoogte waar we een fantastisch uitzicht hebben over de stad. Hier zullen we blijven tot de zon ondergaat zodat we Bogota in al haar pracht en praal verlicht kunnen zien.

 

Dag 3 In de loop van de middag rijden we door naar de stad Villavicencio waar wij overnachten.

 

Dag 4 We vliegen in een klein vliegtuigje naar Macarena. Bij aankomst zullen wij eerst langs het verblijf gaan en vervolgens maken we een wandeling in het gebied caño Piedras. Daarna gaan wij terug naar Macarena.

 

Dag 5  Op de tweede dag maken we een wandeling in de bovenloop van de rivier. Ook daarna gaan we weer terug naar Macarena.

 

Dag 6 Vandaag maken we een wandeling door het derde gedeelte van de rivier. De onderloop van de rivier. Hierna gaan we weer terug naar Macarena.

 

Dag 7 Op de vierde dag is er een transfer van Macarena naar Villavicencio - Bogotá 

  

Dag 8 Vandaag vliegen wij van Bogotá naar Leticia de hoofdstad van Amazone hierna worden we naar de Amakayaku natuur reservaat gebracht om daar te logeren.

 

amazoneDag 9 We gaan vroeg op een wandeling maken in de oerwoud hier doen wij de  Sint Martin de Amakayaku sendero en de kajak criollo  MataMata.

 

Dag 10 We reizen per boot naar Puerto Nariño daar bezoeken wij de fundation Natutama – los Lagos de Tarapoto, waar wij met een beetje geluk de roze dolfijnen kunnen bewonderen, overnachting in Puerto Nariño.

 

Dag 11 vandaag gaan wij terug naar Leticia, onderweg bezoeken wij de inheemse bevolking van Macedonia en Libertad (Comunidades Tikunas, Yaguas, Ocamas) overnachting in Leticia.

 

Dag 12 bezoek aan het dorp Tabatinga  (Braziel) een dorp grenzend met Leticia, in de middag gaan we terug naar Leticia en vliegen door naar Bogotá, waar wij overnachten.

 

Dag 13 Vroeg in de morgen vertrekken wij van Bogotá richting Desierto de la Tatacoa, lunch in Villavieja, in de woestijn kunnen wij een prachtige zon ondergaan aanschouwen, wij brengen een bezoek aan astronomisch observatorium, verblijf in tenten.

 

Dag  14 Bezoek aan alle trekplekken in de Tatacoa woestijn; El Cuzco, Los Estoraques, Los Hoyos y los Maderos, (Lunchpakket) verblijf in tenten.

 

Dag 15  vandaag gaan wij richting het beroemde archeologische Site van San Augustin,  onderweg bezoeken wij Museum Paleontological de Villa Vieja, bezoek aan de Archeologisch park San Augustin, verblijf in San Augustin, Huila.

 

Dag  16 Op weg naar een toeristisch circuit in de omgeving van San Augustin  hier brengen een bezoek aan de estrecho de el Rio Magdalena watervallen del Mortiño y Bordones; Archeologische Sites Alto de los Ídolos y Piedras;

 

   

Dag 17 na het ontbijt verstreken wij naar Popayán, daar doen wij een panoramische stadstour (Puente del Humilladero, La Plaza Caldas, Kathedral, Pueblito Payanes y Museum Guillermo León Valencia y Museum de Ciencias Naturales)

 

Dag 18 transfer Popayán – Cali,  onderweg brengen wij een bezoek aan Silvia  (Comunidad Guámbianos); vrije middag in Cali.

 

Dag 19 ontbijt, panoramisch stadstour, salsa circuit (dans lessen, salsa shows en bezoek aan een salsa verzamelaar) salsa avond (optioneel).

 

Dag 20 Ontbijt, Bezoek aan Paradijs en Piedechinche Haciendas in de omgeving van de Nirvana natuur reservaat.

 

Dag 21 transfer van het hotel naar vliegveld in Cali voor de terug reis naar Bogotá van hieruit vertrekt u naar Nederland.

 

Bij geen reis seizoen “Caño Cristales” (Juni tot November) kan de rondreis uitgevoerd worden met een andere bestemming in Colombia.

Tatacoa Woestijn slapen wij in tenten.

Gezien de ligging, de klimaatzones en de overige omstandigheden in Colombia kan het zo zijn dat één van eerder genoemde gebieden (en de daarbij behorende activiteiten) niet kan worden uitgevoerd. Er zal dan een alternatieve route worden aangeboden.

 

REIS CONSULTANT VOOR ADVIES RONDREIS COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten dat onder het genoot van een bakje Colombiaan koffie, wijntje, biertje, wat u maar wenst, dit kan bij ons, bij u thuis of elders.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reis adviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u een droomreis verzorgen.

Voor meer informatie en advies over groepsreizen, privé rondreis, senioren rondreis, ouderen reizen, zakenreizen, vogel spotten reizen, fotografie rondreizen, lustrumreizen, bruidsreizen, kunt u zich vrijblijvend wenden voor een passende reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen in Colombia.

Reizen in Colombia

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel. +31 (010) 7430220

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!