random07.jpg

Van een rondreis Colombia naar een droomreis door Colombia - de Parel uit Zuid Amerika

Dag 1 Op de eerste dag zult u worden ontvangen door de gids op het vliegveld El Dorado. Er is een transfer naar het hotel in het centrum van de stad.

 

Dag 2 Tour door het historische centrum La Candelaria, een wijk in Bogotá. We wandelen richting Plaza de Bolivar en brengen tevens een bezoek aan La Catedral Primada de Bogotá. In de middag is er een bezoek aan El Museo de Oro. Dit museum is uniek in haar klasse en mag absoluut niet worden overgeslagen. Vervolgens gaan we met een kabelbaan naar de Cerro Monserrate, gelegen op 3150 meter hoogte waar we een fantastisch uitzicht hebben over de stad. Hier zullen we blijven tot de zon ondergaat zodat we Bogota in al haar pracht en praal verlicht kunnen zien.

 

Dag 3 Bezoek aan de Lagune van Guatavita. Onderweg zullen we stoppen bij het dorp waar de Lagune is gesitueerd. We brengen tevens een bezoek aan de zoutmijn Nemocón. Hierna rijden we door naar het rustige dorp Villa de Leyva (Boyaca) waar we in volle sferen zullen overnachten. 

 

Dag 4 Richting dorp Ráquira daar maken wij kennismaking met de lokale bevolking en brengen wij een bezoek aan ambachtelijke  werkplaatsen, bezoek aan de monasterio de la Candelaria en verder zien wij de Kronosoario, terug naar Villa de Leiva - vrije middag.  

 Caballeros

Dag 5 Op dag vij zullen we gaan kijken naar de waterval Periquera, daarna brengen wij een bezoek aan infiernito, het heilige klooster Ece- homo.  

 

Dag 6 Transfer naar Tunja, in Paipa bezoek aan de Laguna la Tota, museo de Suamox. 

  

Dag 7 City Tour in Tunja, transfer naar Suaita Santander de el Sur. We zullen de waterval De Caballeros bezoeken en kijken bij het Katoen Museum. Vervolgens is er een reis gepland richting de stad Socorro, waar we een bezoek zullen brengen aan het Museo Casa de La Cultura. Vanaf hier vertrekken we naar San Gil, waar wij verblijven.

  

Dag 8 Bezoek aan Barichara. We maken een wandeling van Guane naar Barichara, wat ongeveer twee uur in beslag zal nemen. Daarna gaan we terug naar San Gil.

  

Dag 9 Op de negende dag zullen we vertrekken naar cueva del Indio in de gemeente Paramo, de watervallen van Juan Curi, raften over de wilde Fonce River, wandeling in het park Gallineral.

 

chicamochaDag 10 Vandaag bezoeken wij het Nationale Park Chicamocha (PANACHI) en verder onderweg naar Bucaramanga stopen wij bij de Stad Giron. Slapen Bucarmanga.

 

 Dag 11 Wij vertreken van Bucaramanga richting Santa Marta, wij verblijven voor een nacht in de zo gezellige strand el Rodadero. 

  

Dag 12 Vertrek naar Parque National Tayrona wij verblijven in Playa Arrecifes, U kunt deze dag zelf verder invullen.

  

Dag 13 Een mooie wandeling naar Pueblito Chairama, wij wandelen langs de strand San Juan de el Guia en la piscinita.

 

Dag 14   Op de viertiende dag van uw vakantie in Colombia kunt u de dag zelf invullen op de stranden van Arrecifes, te verkennen. 

 

PlayaDag 15 Transfer Tayrona naar Aguachica. Nadat u alles geïnstalleerd heeft op uw hotelkamer, kunt u de dag zelf vullen met activiteiten.

  

Dag 16 Na Aguachica zullen we door reizen naar Rio Claro. We gaan hier slapen in hutten (gezamenlijke slaapplaatsen) en kajakken op de rivier Rio Claro. 

 

Dag 17 Bezoek aan de grot van de Guacharos. Het is mogelijk om vandaag deel te nemen aan de ‘Extreme Canopy Activiteit’, maar dit is optioneel. 

 

SantanderDag 18  Sportieve Activiteiten in Rio Claro of gewoon lekker genieten van de natuurschoon van deze natuur reservaat. 

 

Dag 19 Transfeer Rio Claro-Bogota.

  

Dag 20 De laatste dag van uw reis in Colombia kunt u vrij besteden, er is veel te doen ; winkelen, museum bezoek U mag het zelf invullen.

 

Dag 21 Deze dag zal bestaan uit de transfer naar het vliegveld van Bogotá, waar u zult terugreizen naar Nederland.

 

Dag 22 Aankomst in Nederland.

 

 

LeivaHoogtepunten van de uw rondreis Colombia:

 

Villa de Leyva is één van de mooiste steden van Boyaca en Barichara is onlangs verkozen tot het mooiste dorp van Colombia.

 

De majestueuze Canon van het Park Chicamocha in Santander de el Sur.

 

Guatavita Lagune, welke door Muiscas werd beschouwd als de navel van het universum. Hier ligt de oorsprong van de legende van El Dorado.

 

De rust van het Park de Gallineral in San Gil.

  

De warme stranden van het Tayrona park in de Caribische Zee, het jungle-landschap van de Canyon de Rio Claro.

 

Al dit mozaïek van architectonische attracties doordrenkt met geschiedenis, cultuur, natuur, aangenaam klimaat en de warmte van de Colombianen zal een onvergetelijke reis naar Zuid-Amerika waarborgen.

 

Gezien de ligging, de klimaatzones en de overige omstandigheden in Colombia kan het zo zijn dat één van eerder genoemde gebieden (en de daarbij behorende activiteiten) niet kan worden uitgevoerd. Er zal dan een alternatieve route worden aangeboden.

 

 

Reizen in Colombia


Yanet Verwaal
Mobiel 0619506002 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!