random15.jpg

Geweldig rondreis Colombia met de ultieme bestemmingen werelstad Bogota en het Caribisch gebied van Colombia.

 

Dag 1 Op de eerste dag zult u worden ontvangen door de gids op het vliegveld El Dorado. Er is een transfer naar het hotel in het centrum van de stad na ontvangst in het hotel, wordt u uitgenodigd om te gaan genieten van een heerlijk cocktail.

 

Dag 2 Tour door het historische centrum La Candelaria, een wijk in Bogotá.

We wandelen richting Plaza de Bolivar en brengen tevens een bezoek aan La Catedral Primada de Bogotá. In de middag is er een bezoek aan El Museo de Oro. Dit museum is uniek in haar klasse en mag absoluut niet worden overgeslagen. Vervolgens gaan we met een kabelbaan naar de Cerro Monserrate, gelegen op 3150 meter hoogte waar we een fantastisch uitzicht hebben over de stad. Hier zullen we blijven tot de zon ondergaat zodat we Bogota in al haar pracht en praal verlicht kunnen zien.

 

Dag 3 Bezoek aan de Lagune van Guatavita. Onderweg zullen we stoppen bij het dorp waar de Lagune is gesitueerd. We brengen tevens een bezoek aan de  zoutmijn Nemocón. Hierna rijden we door naar het rustige dorp Villa de Leyva (Boyaca) waar we in volle sferen zullen overnachten.

 

Dag 4 Richting dorp Ráquira daar maken wij kennis met de lokale bevolking en brengen wij een bezoek aan ambachtelijke werkplaatsen, bezoek aan de monasterio de la Candelaria, terug naar Villa de Leiva - vrije middag.

 

Dag 5 Op dag vij zullen we gaan kijken naar de waterval Periquera, daarna brengen wij een bezoek aan infiernito, het heilige klooster Ece-homo. 

 

Dag 6 We vertrekken richting Tunja daar aangekomen krijgen wij een city tour - onderweg bezoeken wij de befaamde Puente de Boyaca, onderweg stoppen wij bij de Mirador de el embalse de Sisga, Minca Santa Marta.

 

Dag 7  Vandaag brengen we een bezoek aan de Reserva Naturaal Chicaque, na een leerzaam wandeling genieten wij van een lunch, terug naar Bogotá - vrij.

 

Dag 8 Na het ontbijt vliegen we van Bogotá naar Catagena. Hier hebben wij hebben een historisch city tour, in de middag vrij om te wandelen door de zo betoverende smalle straatjes vol nostalgie, cultuur en historie. We verblijven in de oude stadskern.

 

Dag 9 Vandaag varen wij naar de Islas de el Rosario enkel 2 uur van Cartagena vandaan, inclusief een typischs lunch vandaag hebben we een dag vol zon, zee, strand en heel veel natuur.

 

Dag 10 ontbijt , panoramische city tour ; vrije middag,  op eigen gelegenheid  kunnen wij de  zo gezellig playa Bocagrande bezoeken.

 

Dag 11 Transfer over land Cartagena - Santa Marta, wij verblijven in el Rodadero, vrij middag om te genieten van het strand e/o wandelen in deze sfeervolle omgeving van el Rodadero.

 

Dag 12 na het ontbijt, transfer naar parque Tayrona; daar verblijven wij in Playa Arrecifes (1.30 uur met de auto of 0.45 min. te voet) Verblijf in Cabañas o/of hangmatten (verdeelde slaapruimtes), vrije middag, lunch en diner is inclusief.

 

 Dag 13 We maken een mooie wandeling naar Pueblito Chairama; een hoog gelegen dorp waar nog één van de indiaanse stammen van Santa Marta wonen, wij wandelen langs het strand San Juan de el Guia en la piscinita.

 

Dag 14  Op de viertiende dag van uw vakantie in Colombia kunt u de dag zelf invullen om de stranden van Arrecifes, te verkennen.

 

Dag 15 Tayrona - Guajira, verblijf in rancheria Wayüü, bezoek  Santuario de fauna y flora Los Flamencos na de lunch terug naar playa Camerones. 

 

Dag 16  Vandaag gaan we weer vroeg op pad. We rijden richting Riohacha-Guajira, de meest noordelijke provincie van Colombia. Door de nog ongerepte natuur rijden we naar Cabo de la Vela. Er zijn hier geen verharde wegen. Onderweg zullen we stoppen in de stad Uribia de Indiaanse hoofdstad van Colombia, bezoek aan las Charcas de Sal, el desieto Amuyama. 

 

Dag 17  We gaan naar Cabo de la Vela vandaag rijden we el Pilon de Azucar, playa ojo de el agua, na de lunch brengen wij een bezoek aan El Faro. Voor onderweg krijgen wij lunch pakket.

 

Dag 18 Terug naar Riohacha, onderweg zien wij de minas de Carbon de Cerrejón, wij slapen de in de Rancheria.

 

Dag 19 Rioacha in de morgen vrij na de lunch terug naar Bogotá.

 

Dag 20 Vrije dag in Bogotá.


                                                                

Dag 21 Transfer naar het vliegveld voor de terug reis naar Nederland.

 

Dag 22 Aankomst in Nederland. 

 

Gezien de ligging, de klimaatzones en de overige omstandigheden in Colombia kan het zo zijn dat één van eerder genoemde gebieden (en de daarbij behorende activiteiten) niet kan worden uitgevoerd gedurende uw rondreis in Colombia. Er zal dan een alternatieve route worden aangeboden.

Wij stellen graag een passende rondreis voor u samen.

 

bogota

REIS SPECIALIST VOOR ADVIEZEN RONDREIS COLOMBIA

Veel internet reisbureaus zijn alleen per telefoon of email bereikbaar. Wilt u een individuele rondreis op maat naar Colombia? Wij geven u graag een persoonlijk reisadvies. Dit betekent dat wij samen met u gaan zitten om over uw wensen te praten, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Reizen in Colombia, uw reisadviseur gespecialiseerd in rondreizen Colombia wordt graag uw reisvriend, van een rondreis willen wij u een droomreis verzorgen.

Voor advies over individuele rondreis, ouderen rondreizen, groepsreizen, senioren rondreizen, fotografie rondreizen, vogelspotters reizen, lustrumreizen, zakenreizen, rootsreizen, wereldreizigers kunnen zich vrijblijvend wenden voor een reis voorstel tot de Colombia reisbureau specialist in alle rondreizen Colombia.

Wilt u meer weten? neemt contact op met de reisadviseur de specialist van Reizen in Colombia;

Yanet Verwaal

Mobiel +31(0) 619506002

Tel +31 (0) 10 7430220

 

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE OFFERTE AAN!